1 veliki patliđan
125 g ovčjeg sira
3 žlice maslinova ulja
1 ukiseljeni feferon
sol, 1 grančica metvice
3 grančice peršina
Priprema:
Neoguljeni patliđan narezati uzdužno na tanke ploške.
Složiti na kuhinjski papir, posoliti i ostaviti 30 min.
Biljke nasjeckati, pomiješati sa zdrobljenim sirom, začiniti i staviti na ploške, pa saviti u svitke.
Pržiti 15 min. na laganoj vatri.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci:
- 1 veliki patliđan
- 125 g ovčjeg sira
- 3 žlice maslinova ulja
- 1 ukiseljeni feferon
- sol, 1 grančica metvice
- 3 grančice peršina
Priprema:
Neoguljeni patliđan narezati uzdužno na tanke ploške.
Složiti na kuhinjski papir, posoliti i ostaviti 30 min.
Biljke nasjeckati, pomiješati sa zdrobljenim sirom, začiniti i staviti na ploške, pa saviti u svitke.
Pržiti 15 min. na laganoj vatri.