Punjeni svici od patliđana

recepti_bez_slike
1 veliki patliđan 125 g ovčjeg sira 3 žlice maslinova ulja 1 ukiseljeni feferon sol, 1 grančica metvice 3 grančice peršina Priprema: Neoguljeni patliđan narezati uzdužno na tanke ploške. Složiti na kuhinjski papir, posoliti i ostaviti 30 min. Biljke nasjeckati, pomiješati sa zdrobljenim sirom, začiniti i staviti na ploške, pa saviti u svitke. Pržiti 15 min. na laganoj vatri.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 1 veliki patliđan
  • 125 g ovčjeg sira
  • 3 žlice maslinova ulja
  • 1 ukiseljeni feferon
  • sol, 1 grančica metvice
  • 3 grančice peršina

Priprema:

Neoguljeni patliđan narezati uzdužno na tanke ploške.

Složiti na kuhinjski papir, posoliti i ostaviti 30 min.

Biljke nasjeckati, pomiješati sa zdrobljenim sirom, začiniti i staviti na ploške, pa saviti u svitke.

Pržiti 15 min. na laganoj vatri.

 

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)