Sataraš s pireom
Nešto lagano za ove vrućine
Ispržimo prije svega luk, pa dodamo izrezane paprike. Malo podinstamo pa dodamo paradajz i sve opet dinstamo kratko, te dodamo malo riže.
Zatim stavimo malo paradajz sosa i nalijemo vode, pa to kuhamo dok se samo riža skuha.
Dodamo malo pirea ili meso, ko šta voli...
- Vaše oznake (tagovi): domaća jela / sataraš
- Sastojci: paprike / luk / rajčica
Super je, dodala sam i malo sojina umaka, to je u zadnje vrijeme in haha
A KAKO JAJE,TO NISAM NIKAD RADILA.A UZ SATARAS JA UVIK DODAM NEKO MESO TAKO DA NEMORATE POJACAVATI VECERU.TO SAM JA MALO NAPRAVILA ZA PROMJENU S PIREOM,AKO NEKO NEVOLI BAS MESO,A MALO I JE DA NE VOLE,JELDE.OK BUDITE MI POZDRAVLJENI. :H d-(^_^)
Ja ga obožavam kao jelo bez ikakvih dodataka, lagano jelo od povrća, i jedam bar jednom na tjedan na ručak samo to. Malo onda večeru "pojačamo" i to je to...Susjeda umjesto riže jaje!