Impressum
Redakcija:
Hvala Branku Ognjenoviću na velikoj pomoći.
RECEPTI.HR marketing:
01 6192 460 (tel/fax) kontakt e-mail
Hyper dizajn d.o.o.
III Vrbik 11, 10000 ZAGREB
A. Mihanovića 47, 49000 KRAPINA
Tel: +385 1 6192 460
Fax: +385 1 6192 462
welcome@hyper.hr
OIB: 78843812793
Trgovački sud u Zagrebu (Rješenje br. Tt-10/21982-2), MBS: 080145545
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Mario Bajrić i Gordana Galović
Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR5223600001101289904
SWIFT: ZABAHR2X
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
- Pašteta od pileće...Sastojci: 40 dkg pilećih jetrica 25 dkg slanine (ili pancete), što mesnatije 2 kuhana jaja...
- PljeskavicaSastojci 40 dkg mljevene govedine + 40 dkg mljevene svinjetine 1 manja glavica luka 1 svežanj...
- Varivo od mahunaSastojci: 1 kg mahuna 1 glavica luka 1 mrkvica 3 rajčice 3 režnja češnjaka peršin i...
- Anina sirna pitaOva fina Anina sirna pita moj je apsolutni favorit među slasticama koje pripremam. Brzo je gotova,...
- Pileći paprikašSastojci: 600 g miješanog rasjeka piletine 300 g svježih raznobojnih paprika 1 luk srednje...
- Teleća jetricaUmjesto teleće jetrice, može se korsititi i svinjska ili janjeća, a ovaj temeljni recept može se...
- PudingPriprema pudigna kako su ga radile naše bake bit će jednako brza, a ipak bogatijeg i aromatičnijeg...
- Gravče na tavčeSastojci 50 dkg bijelog graha 40 dkg suhih rebara (vratine ili komad nekog drugog suhog mesa) 3...
- Slana savijača od sira Uz malo vremena i volje kore za savijaču mogu se napraviti i doma (i trud će biti nagrađen ipak...
- Zagorski štrukliSastojci za tijesto: 400 g brašna 1 jaje 1 žlica ulja sol Sastojci za nadjev: 1,2...