Deserti – Academia Barilla
Osobni podaci
Moje ime je Deserti – Academia Barilla
Ukratko o meni, što volim...Talijanske slastice za istinske sladokusce.
Academia Barilla odabrala je za vas 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti.
Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, deserti koji su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda – poput cannola – remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere – uskršnje pite, jednoga od napuljskih simbola sreće; rustikalne sbrisolone – mrvičastoga kolača od badema, neprikosnovenoga ponosa Mantove; i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta.
Osim tradicionalnih recepata, uživajte i u novijim poslasticama kao što su tiramisù ili razne granite, kreme ili torte.
Povijest
- Član već
- 8 godina 30 tjedana
- Blog
- Pogledajte posljednje recepte