Kruh i peciva – Academia Barilla
Osobni podaci
Moje ime je Kruh i peciva – Academia Barilla
Ukratko o meni, što volim...Kako ispeći savršen kruh i ukusna peciva!
Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici. Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja.
Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla.
Ova knjižica uključuju recepte za pripremu kruha, mliječnog peciva, specijaliteta poput trokutića s radičem, lokalnih proizvoda poput tarallija ili otmjenih poslastica poput kroasana s kikirikijem.
Povijest
- Član već
- 8 godina 39 tjedana
- Blog
- Pogledajte posljednje recepte