Tjestenina – Academia Barilla
Osobni podaci
Moje ime je Tjestenina – Academia Barilla
Ukratko o meni, što volim...Nove ideje i klasični recepti za pripremu omiljene talijanske namirnice.
Uživajte u 40 recepata za odabrana talijanska jela s tjesteninom, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za jela s tjesteninom slavna u cijelome svijetu, poput vermicella s umakom od rajčica ili alla Gricia, Rigatona alla Norma ili all’Amatriciana i špageta carbonara ili špageta sa školjkama.
A tu su i recepti za ukusne pljukance s pestom ili tagliatella bolonjez. Uživajte u okusima domaće tjestenine i tradicionalnih talijanskih specijaliteta: sireva – poput skute (ricotte) ili ovčjega sira; sušenoga mesa – poput slanine, šunke ili parmskoga pršuta; povrća – poput radiča iz Trevisa, artičoka, patlidžana ili šparoga; tartufa ili balzamičnoga octa iz Modene.
Povijest
- Član već
- 8 godina 30 tjedana
- Blog
- Pogledajte posljednje recepte