Čili :)

recepti_bez_slike
2kg mlevene junetine 60g zelene paprike, iseckane na kockice 60g luka, iseckan na kockice 4 cena belog luka 500ml paradajz sosa 500g kuvanog pasulja 400g paradajza, iseckan na kockice 2-3 kascice cili praha 1/2 kascice soli 1/2 kascice suvog bosiljka 1/4 kascice bibera Mozete ukrasiti sa: seckanim lukom i paprikom, pavlakom i malo narendanog sira Priprema 1. Proprzite meso, papriku, luk i beli luk na srednjoj temperaturi sve dok meso ne potamni a luk ne omeksa. Procedite masnocu. 2. Umesajte paradajz sos, pasulj, paradajz, cili prah, so, bosiljak i biber. Neka prokljuca pa potom smanjite temperaturu. Neka se kuva 20minuta. Raspodelite u 4 posude i preko pospite svezeg luka, paprike, malo pavlake i narendanog sira. (ukoliko ne zelite, cili mozete servirati i bez ovih dodataka)  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.5 (+2)
Po porciji: 380cal
Recepti - 4 - slika

Sastojci (za 4)

  • 2kg mlevene junetine
  • 60g zelene paprike, iseckane na kockice
  • 60g luka, iseckan na kockice
  • 4 cena belog luka
  • 500ml paradajz sosa
  • 500g kuvanog pasulja
  • 400g paradajza, iseckan na kockice
  • 2-3 kascice cili praha
  • 1/2 kascice soli
  • 1/2 kascice suvog bosiljka
  • 1/4 kascice bibera

Mozete ukrasiti sa: seckanim lukom i paprikom, pavlakom i malo narendanog sira

Priprema

1. Proprzite meso, papriku, luk i beli luk na srednjoj temperaturi sve dok meso ne potamni a luk ne omeksa. Procedite masnocu.
2. Umesajte paradajz sos, pasulj, paradajz, cili prah, so, bosiljak i biber. Neka prokljuca pa potom smanjite temperaturu. Neka se kuva 20minuta. Raspodelite u 4 posude i preko pospite svezeg luka, paprike, malo pavlake i narendanog sira. (ukoliko ne zelite, cili mozete servirati i bez ovih dodataka) 

Prosjek: 3.5 (+2)
Link izvora / potpis autora: www.facebook.com/sitandfit
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)