konkretno - bistru juhu - pileću. Danas sam prenaglila i pokusala sam stvar spasiti sa dodavanjem vode. Zapravo ni nije više bilo slano, ali je juha definitvno izgubila na jačini i kvaliteti. Dakle, kako spasiti stvar da znam za drugi put?
Hvala.
Nemate članski pristup recepti.hr stranici?
konkretno - bistru juhu - pileću. Danas sam prenaglila i pokusala sam stvar spasiti sa dodavanjem vode. Zapravo ni nije više bilo slano, ali je juha definitvno izgubila na jačini i kvaliteti. Dakle, kako spasiti stvar da znam za drugi put?
Hvala.
Dodaj malo vode,ne previše,ali ubaci koju kocku za juhu,
to će pojačati okus.
Evo ovako to ja radim da spasim stvar,doduše,ja pretjeram sa vegetom. Stavim još vode,malo ulja,i isto kockicu i iz vrečice
juhu,pogotovo ako sam stavila rezance,pa se ne primjeti
velika razlika.
moja mama mi je rekla da ona ubaci oguljeni krumpir (ili dva, ovisi o tome koliko juhe kuhaš) kad je ubacila previše soli pa kaže da krumpir popije sol. E sad, može biti dobro za juhu, ali što ako se dogodi sa mesom, umakom i sl., to ne znam kako spasiti.
Jednom sam presolila francusku salatu pa sam ponovo morala kuhati mrkve, graška i krumpira i ond aohlađeno dodala salati pa sam spasila stvar.
LeaN Vasa je mama u pravu kad presolis neko jelo mozes staviti cjeli krompir da se skuha pa ga izvaditi ali jos vise efekta ima ako u juhu stavis jednu ili pola JABUKE i vjeruj mi ona je u trenu popila so zato je ne treba dugo kuhati ,samo da provri >:D<
stavite malo sode birkabone
Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.
Sve je to Ok ali mislim da je najbolje skuhati posebno još riže ili šta je već stavljeno u jelo, ali nikako ne soliti. kada je kuhanoili približno kuhano kao i ono preslano, sve sjediniti i dodati vode i sigurno neće biti preslano, samo što će biti više jela, pa pozovite komšije :)D