1 kg mljevenog mesa
1 glavica luka
2-3 češnja češnjaka
1 jaje
1/2 žlice vegete
2 žlice peršina
2-3 žlice naribanog sira
2-3 žlice prezla
4 tvrdo kuhana jaja
sol, papar
Priprema:
Zamjesiti meso, naribati luk, naribati sir, jaje, zgnječeni češnjak, peršin, ostalo.
Oblikovat 2 štruce u koje utisnuti kuhana jaja.
Stavit u nauljenu vatrostalnu tepsiju i peći oko 1 sat na 175 C.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci:
- 1 kg mljevenog mesa
- 1 glavica luka
- 2-3 češnja češnjaka
- 1 jaje
- 1/2 žlice vegete
- 2 žlice peršina
- 2-3 žlice naribanog sira
- 2-3 žlice prezla
- 4 tvrdo kuhana jaja
- sol, papar
Priprema:
Zamjesiti meso, naribati luk, naribati sir, jaje, zgnječeni češnjak, peršin, ostalo.
Oblikovat 2 štruce u koje utisnuti kuhana jaja.
Stavit u nauljenu vatrostalnu tepsiju i peći oko 1 sat na 175 C.
meni je bolja s junetinom,a vama ? Znam staviti i svježi bosiljak i listiće mažurana, jeste probali? super je, pozdrav svima!!