Rokoko

recepti_bez_slike
Za koru 8 bjelanaca 8 žlica šećera 200gr kokosa Za fil 8 žumanaca 8 žlica šećera u prahu 1 margarin 100gr čokolade za kuhanje 2 šlag kreme od vanilije Priprema -Umutiti bjelanca u čvrst snijeg, dodati 8 žlica šećera i kokosovo brasno. -Smjesu za koru izliti u podmazanu tepsiju i peci 10-ak minuta na 200 stepeni. -Umutiti žumanca i šećer na pari. -Filu dodati margarin i istopljenu čokoladu. -Ohladiti koru i fil. -Koru premazati filom,pa preko fila umućenu šlag kremu. -Ukrasiti po želji Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+677)

Sastojci za rokoko

Za koru

  • 8 bjelanaca
  • 8 žlica šećera
  • 200gr kokosa

Za fil

  • 8 žumanaca
  • 8 žlica šećera u prahu
  • 1 margarin
  • 100gr čokolade za kuhanje
  • 2 šlag kreme od vanilije

Priprema

-Umutiti bjelanca u čvrst snijeg, dodati 8 žlica šećera i kokosovo brasno.
-Smjesu za koru izliti u podmazanu tepsiju i peci 10-ak minuta na 200 stepeni.
-Umutiti žumanca i šećer na pari.
-Filu dodati margarin i istopljenu čokoladu.
-Ohladiti koru i fil.
-Koru premazati filom,pa preko fila umućenu šlag kremu.
-Ukrasiti po želji

Prosjek: 4 (+677)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)