Bruschetta krekeri
Ovi krekeri imaju svijetlu hrskavu teksturu. Rajčice i luk daju dodatni okus.
Sastojci:
- 3 šalice badema, namočenih preko noći, ispranih i posušenih
- ½ šalice svježeg mljevenog zlatnog lana
- ¾ šalice vode
- 1 ljubičasti luk
- 2 rajčice
- himalajska sol i papar, prema ukusu
Priprema:
Nasjeckajte bademe u sjeckalici dok ne dobijete sitno brašno. Luk i rajčice miksajte u blenderu. Stavite u zdjelu i zajedno dobro pomiješajte te dodajte laneno brašno. Raširite tijesto na dvije ladice dehidratora. Tijesto će biti prilično vlažno. Dehidrirajte na 42 °C dok
vrhovi ne budu potpuno suhi (oko 4 sata). Stavite na drugu stranu i završite dehidracijom dok ne budu potpuno suhi.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA