Punjene tikvice
Sastojci:
- 2 srednje tikvice
- ½ crvenog luka
- ¼ šalice crnih maslina
- ½ šalice mini rajčica
- 2 žlice svježeg bosiljka
- malo origana
Pizza-umak:
- 1 veća rajčica
- ½ šalice sušenih rajčica
- 2 datulje
- malo soli
- 1 češanj češnjaka
- 1 žličica maslinova ulja
- origano, bosiljak, timijan
Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i miksajte dok ne dobijete umak. Tikvice uzdužno prerežite te žlicom izdubite sredinu, koju ćete napuniti pizza-umakom (1 žlica). Preko umaka stavite narezani luk, masline i mini rajčice. Napunjene tikvice stavite u dehidrator na 1 – 2 sata, nakon toga izvadite i pospite svježim bosiljkom.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA