Ambasadori

recepti_bez_slike
Tijesto: 6 jaja 6 žlica šecera 6 žlica oštrog brašna 2 žlice ribane čokolade Krema: 1/2 litre mlijeka 1 puding od vanilije 20 dag maslaca 10 dag šecera u prahu 15 dag rezanih žele bombona Postupak pripreme Tijesto: Cijela jaja i šecer miksaj kao za tortu dok ne dobiješ svijetlu smjesu duple kolicine. Oštro brašno i ribanu cokoladu lagano umiješaj u smjesu od jaja. Peci na srednjoj temperaturi, a kad je tijesto peceno, ohladi ga i ohladenog ga prerezi napola. Krema: Skuhaj 1/2 litre mlijeka i vanilin puding. Kad se ohladi dodaj maslac izmiješan sa šecerom u prahu te umiješaj žele bombone. Postupak: Polovica tijesta, polovica kreme, druga polovica tijesta, druga polovica Kreme. Odozgo naribaj cokoladu i reži na kocke. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci

  • Tijesto:
  • 6 jaja
  • 6 žlica šecera
  • 6 žlica oštrog brašna
  • 2 žlice ribane čokolade
  • Krema:
  • 1/2 litre mlijeka
  • 1 puding od vanilije
  • 20 dag maslaca
  • 10 dag šecera u prahu
  • 15 dag rezanih žele bombona

Postupak pripreme

Tijesto: Cijela jaja i šecer miksaj kao za tortu dok ne dobiješ svijetlu smjesu duple kolicine. Oštro brašno i ribanu cokoladu lagano umiješaj u smjesu od jaja. Peci na srednjoj temperaturi, a kad je tijesto peceno, ohladi ga i ohladenog ga prerezi napola.
Krema: Skuhaj 1/2 litre mlijeka i vanilin puding. Kad se ohladi dodaj maslac izmiješan sa šecerom u prahu te umiješaj žele bombone. Postupak: Polovica tijesta, polovica kreme, druga polovica tijesta, druga polovica Kreme. Odozgo naribaj cokoladu i reži na kocke.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)