Slani vinćoli na svetojelenski

0,50 kg fileta slanog inćuna 1,50 kg krumpira 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija) Maslinovo ulje Vinski ocat Sol Sjeckani peršin po okusu Priprema Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+614)
Pravi ljetni krepak i osvježavajući obrok
Slani vinćoli na svetojelenski

 s popisa jela za certificiranja restorana prema  autohtonim recepturama iz Crikvenice. 

Sastojci

  • 0,50 kg fileta slanog inćuna
  • 1,50 kg krumpira
  • 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija)
  • Maslinovo ulje
  • Vinski ocat
  • Sol
  • Sjeckani peršin po okusu

Priprema

Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom.

Prosjek: 5 (+614)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika uklokocar's

SVIDJA MI SE