u kotlić odvojiti žutanjke,dodati temeljac i na pari mješati dok se ne stvori kašica.zatim dodati rastopljeni maslac i mješati dok ne postane srednje gusto.začiniti sokom od limuna,bijelim paprom i solju.Poslužuje se uz kvalitetnu ribu: Komarču,Cipli,Lubini,škarpina ili uz plemenito povrće kao što su šparoge, artičoke, cvjetača
NA BAZI HOLANDSKOG UMAKA MOGU SE NAPRAVITI I IZVEDERNI UMACI KAO NPR. Malteški umak, Bearneški umak i Pjenasti ili muslinski umak….;
This comment has been moved here.
SPECIJALNI HOLANDSKI UMAK
u kotlić odvojiti žutanjke,dodati temeljac i na pari mješati dok se ne stvori kašica.zatim dodati rastopljeni maslac i mješati dok ne postane srednje gusto.začiniti sokom od limuna,bijelim paprom i solju.Poslužuje se uz kvalitetnu ribu: Komarču,Cipli,Lubini,škarpina ili uz plemenito povrće kao što su šparoge, artičoke, cvjetača
NA BAZI HOLANDSKOG UMAKA MOGU SE NAPRAVITI I IZVEDERNI UMACI KAO NPR. Malteški umak, Bearneški umak i Pjenasti ili muslinski umak….;
Vaše mišljenje nam je najvažnije!