Za delikatesna jaja prepelica u octu, u ½ l bijelog vinskog octa dodajte ½ čajne žličice zrna papra, ½ čajne žličice zrna gorčice, grančicu ružmarina, grančicu kadulje, 1 ljuti feferon, 2 klinčića, ½ čajne žličice šećera, ½ čajne žličice soli. Ocat polagano kuhajte i ohladite. U međuvremenu 16 jaja prepelice stavite kuhati na vatru, te kada voda zavri, kuhajte ih deset minuta. Ohladite ih, ogulite i posložite u staklenku. Jaja zalijte s pripremljenim octom, zatvorite te prije posluživanja čuvajte mjesec dana na hladnom.
Ovo je stranice http://www.coolinarika.com/clanak/jestiva-jaja
Za delikatesna jaja prepelica u octu, u ½ l bijelog vinskog octa dodajte ½ čajne žličice zrna papra, ½ čajne žličice zrna gorčice, grančicu ružmarina, grančicu kadulje, 1 ljuti feferon, 2 klinčića, ½ čajne žličice šećera, ½ čajne žličice soli. Ocat polagano kuhajte i ohladite. U međuvremenu 16 jaja prepelice stavite kuhati na vatru, te kada voda zavri, kuhajte ih deset minuta. Ohladite ih, ogulite i posložite u staklenku. Jaja zalijte s pripremljenim octom, zatvorite te prije posluživanja čuvajte mjesec dana na hladnom.
Vaše mišljenje nam je najvažnije!