12 žumanjaka
4 del mlijeka
8 dag gustina
20 dag šećera
2 vanilije
25 dag maslaca
Kore:
12 bjelanjaka
40 dag šećera u prahu
15 dag ribane čokolade
15 dag brašna
15 dag lješnjaka
Glazura:
3 žlice vode
3 žlice šećera
10 dag čokolade
5 dag maslaca
Priprema:
Od sastojaka za kore zamijesi se tijesto, podijeli u četiri dijela, izvalja se i peče svaki posebno.
Krema se kuha na pari, a u ohlađenu kremu se doda izrađeni maslac.
Zatim se listovi premažu kremorn, a na kraju se kolač prelije čokoladnam glazurom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci za kremu:
- 12 žumanjaka
- 4 del mlijeka
- 8 dag gustina
- 20 dag šećera
- 2 vanilije
- 25 dag maslaca
Kore:
- 12 bjelanjaka
- 40 dag šećera u prahu
- 15 dag ribane čokolade
- 15 dag brašna
- 15 dag lješnjaka
Glazura:
3 žlice vode
3 žlice šećera
10 dag čokolade
5 dag maslaca
Priprema:
Od sastojaka za kore zamijesi se tijesto, podijeli u četiri dijela, izvalja se i peče svaki posebno.
Krema se kuha na pari, a u ohlađenu kremu se doda izrađeni maslac.
Zatim se listovi premažu kremorn, a na kraju se kolač prelije čokoladnam glazurom.