Kiseli kupus sa čvarcima

recepti_bez_slike
75 dag kiselog kupusa 25 dag čvaraka 2 glavice luka 2 češnja češnjaka 1 lovorov list crvena mljevena paprika (slatka) ulje kumin papar Priprema: Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak a zatim narezani kiseli kupus, kumin i lovorov list. Pirjajte na srednjoj vatri, uz povremeno zalijevanje toplom vodom, da kupus posve omekša. Tada dodajte čvarke (ako su krupni narežite ih), mljevenu crvenu papriku, popaprite i zajedno još malo popržite. Poslužite uz domaći čips. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.5 (+2)

Sastojci:

  • 75 dag kiselog kupusa
  • 25 dag čvaraka
  • 2 glavice luka
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 lovorov list
  • crvena mljevena paprika (slatka)
  • ulje
  • kumin
  • papar

Priprema:

Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak a zatim narezani kiseli kupus, kumin i lovorov list. Pirjajte na srednjoj vatri, uz povremeno zalijevanje toplom vodom, da kupus posve omekša. Tada dodajte čvarke (ako su krupni narežite ih), mljevenu crvenu papriku, popaprite i zajedno još malo popržite. Poslužite uz domaći čips.

Prosjek: 3.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)