Kiseli kupus sa čvarcima
Sastojci:
- 75 dag kiselog kupusa
- 25 dag čvaraka
- 2 glavice luka
- 2 češnja češnjaka
- 1 lovorov list
- crvena mljevena paprika (slatka)
- ulje
- kumin
- papar
Priprema:
Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak a zatim narezani kiseli kupus, kumin i lovorov list. Pirjajte na srednjoj vatri, uz povremeno zalijevanje toplom vodom, da kupus posve omekša. Tada dodajte čvarke (ako su krupni narežite ih), mljevenu crvenu papriku, popaprite i zajedno još malo popržite. Poslužite uz domaći čips.
- Vrijeme pripreme: 1 sat
- Broj osoba: 4
- Vaše oznake (tagovi): kiseli kupus
- Sastojci: ulje / papar / mljevena paprika / luk / lovorov list / kumin / kiseli kupus / čvarci / češnjak