1 jaje
25 dag maslaca
20 dag šećera u prahu
30 dag mljevenih petit burre keksa
1 šaka mljevenih ili sjeckanih oraha
1 šaka grožđica namočenih u rum
10-20 dag žele bombona
Priprema:
Žumanjke, šećer i maslac pjenasto umutite i dodajte sve ostale sastojke. Bjelanjak istucite u čvrsti snijeg i na kraju dodajte ostaloj masi. Sve dobro izradite, oblikujte u salamu i prelijte čokoladnom glazurom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+3)
Tijesto:
- 1 jaje
- 25 dag maslaca
- 20 dag šećera u prahu
- 30 dag mljevenih petit burre keksa
- 1 šaka mljevenih ili sjeckanih oraha
- 1 šaka grožđica namočenih u rum
- 10-20 dag žele bombona
Priprema:
Žumanjke, šećer i maslac pjenasto umutite i dodajte sve ostale sastojke. Bjelanjak istucite u čvrsti snijeg i na kraju dodajte ostaloj masi. Sve dobro izradite, oblikujte u salamu i prelijte čokoladnom glazurom.