6 dcl vrhnja
4 dcl mlijeka
1pecilni prašak za peciva
1jaje
Sol
Kukuruzna brašno
Domaća kobasica
Čvarci
Priprema:
Prvo narezati svježu kobasicu i prepržiti je na ulju. Staviti u zdjelu vrhnje, mlijeko, prašak za peciva, jaje, sol, te kukuruzna brašno po potrebi i sve skupa promiješati.
Nakon toga tu smjesu staviti u posudu za pečenje koja se prije toga treba premazati uljem i na to staviti pripremljene kobasice i čvarke. Na kraju sve skupa staviti u vruću pećnicu i peći dok ne porumeni.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 2 (+1)
Tijesto:
- 6 dcl vrhnja
- 4 dcl mlijeka
- 1pecilni prašak za peciva
- 1jaje
- Sol
- Kukuruzna brašno
- Domaća kobasica
- Čvarci
Priprema:
Prvo narezati svježu kobasicu i prepržiti je na ulju. Staviti u zdjelu vrhnje, mlijeko, prašak za peciva, jaje, sol, te kukuruzna brašno po potrebi i sve skupa promiješati.
Nakon toga tu smjesu staviti u posudu za pečenje koja se prije toga treba premazati uljem i na to staviti pripremljene kobasice i čvarke. Na kraju sve skupa staviti u vruću pećnicu i peći dok ne porumeni.