Mekano kuhana jaja u ljusci

Autor: roda   (palac x 11261) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
8 jaja 0,8 l voda priprema: Posve svježa jaja (do 8 dana stara) operu se i stave u kipuću vodu kuhati 3-5 minuta, prema želji. Svako jaje spušta se pomoću žlice polagano uvodu da ljuska ne pukne, i kuha pokriveno. Nakon 3-5 minuta oprezno se izvade i serviraju. Servirati se mogu u ljusci, a i u čaši. . Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+303)
Svo vi koji volite mekano kuhana jaja u ljusci, nadam se da će vam ovaj recept pomoći, meni jedino po njemu uspiju. I da, ljuska jajeta neće puknuti ako jaje s obje strane probušite iglom

Sastojci:

  • 8 jaja
  • 0,8 l voda

priprema:

Posve svježa jaja (do 8 dana stara) operu se i stave u kipuću vodu kuhati 3-5 minuta, prema želji. Svako jaje spušta se pomoću žlice polagano uvodu da ljuska ne pukne, i kuha pokriveno. Nakon 3-5 minuta oprezno se izvade i serviraju. Servirati se mogu u ljusci, a i u čaši. .

Prosjek: 4 (+303)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)