Moji faširanci

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 29582) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 kg faširanog mesa 3 jaja 1 kiselo vrhnje čaša brašna ( ja stavljam meko) 1 čaša tople vode i 1 prašak za pecivo To se umuti, stavi se meso i začini po želji. Vadi se s većom žlicom i stavi se na vruće ulje. Kada su pečeni s donje strane okreni. Peći na srednjoj temperaturi. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2) ‹ Faširanci najbolji recept Mornarski složenac ›
Ovako radim faširane šnicle. Moji ih gosti obožavaju, a i ukučani. Meni su jednostavni i izdašni.. Pa probajte i vi drage moje. Javite ako vam se svidjaju ili podjelite svoje mišljenje..Pa u slast

d-(^_^)

Potrebno za 4 odrasle osobe:

  • 1 kg faširanog mesa
  • 3 jaja
  • 1 kiselo vrhnje
  • čaša brašna ( ja stavljam meko)
  • 1 čaša tople vode
  • i 1 prašak za pecivo

To se umuti, stavi se meso i začini po želji. Vadi se s većom žlicom i stavi se na vruće ulje. Kada su pečeni s donje strane okreni. Peći na srednjoj temperaturi.

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Lea N's

Faširanci su mi bili dio prvog samostalnog ručka, hehe!
Dodala bi samo koju sitnicu ovom receptu, iako je naravno ok i ovako...ali možda malo mineralne vode da dodate, 1 žlicu vegete, soli,papra,1 češanj češnjaka i pola glavice luka. Isto vrlo jednostavno, to ako si želite malo popuniti recept....Samo sve sastojke dobro promiješajte i izradite, i to je to. Onda stavimo u hladnjak da odstoje pola sata, vadimo jušnom žlicom i stavljamo na vruće ulje. Uz tartar idu faširanci odlično. Brzo i fino

ovo su moji recepti, lea

2
Slika korisnika Lahorka Jelić's

Te začine koje si nabrojala i ja stavljam, samo što to nisam navela. Drago mi je datise svidjaju. Na klasičan način više ih i neradim nego isključivo ovako.

Lahorka