pola žlice masti
malo kosanoga crvenog luka
peršin
10 dag nastruganih jetrica (od živadi)
1 sirovo jaje
malo soli, papra u prahu
žlica mrvica
Priprema:
Na pola žlice masti pirjajte malo kosanoga crvenog luka i zelenog peršina. Dodajte 10 dag nastruganih jetrica (od živadi). To malo popržite. Ohladite i dodajte 1 sirovo jaje, malo soli, papra u prahu i žlice mrvica. Dobro promiješajte. Oblikujte male okruglice i ukuhavajte u kipuću juhu. Kuhajte posve lagano 10 minuta.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+113)
Sastojci:
- pola žlice masti
- malo kosanoga crvenog luka
- peršin
- 10 dag nastruganih jetrica (od živadi)
- 1 sirovo jaje
- malo soli, papra u prahu
- žlica mrvica
Priprema:
Na pola žlice masti pirjajte malo kosanoga crvenog luka i zelenog peršina. Dodajte 10 dag nastruganih jetrica (od živadi). To malo popržite. Ohladite i dodajte 1 sirovo jaje, malo soli, papra u prahu i žlice mrvica. Dobro promiješajte. Oblikujte male okruglice i ukuhavajte u kipuću juhu. Kuhajte posve lagano 10 minuta.