2 oblatne
keksa po želji (2 reda)
Sastojci za nadjev:
2 cijela jaja
20 dag šečera
4 reda čokolade
1 žlica mljevene kave
25 dag margarina
Kuhati na pari da se zgusne. U hladnu smjesu umiješati margarin.
Podijeliti na 3 dijela.
Sastojci za glazuru:
2 žlice vode
10 dag šečera
20 dag čokolade u prahu
10 dag margarina
Postupak:
Namaziti prvu oblatnu kremom, poredati kekse namočene u mlijeko, pa krema, keksi i na kraju oblatna.
Premazati glazurom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci za tijesto:
- 2 oblatne
- keksa po želji (2 reda)
Sastojci za nadjev:
- 2 cijela jaja
- 20 dag šečera
- 4 reda čokolade
- 1 žlica mljevene kave
- 25 dag margarina
Kuhati na pari da se zgusne. U hladnu smjesu umiješati margarin.
Podijeliti na 3 dijela.
Sastojci za glazuru:
- 2 žlice vode
- 10 dag šečera
- 20 dag čokolade u prahu
- 10 dag margarina
Postupak:
Namaziti prvu oblatnu kremom, poredati kekse namočene u mlijeko, pa krema, keksi i na kraju oblatna.
Premazati glazurom.
Super! za deset!