90 dag goveđih odrezaka
8 dag luka
15 dag svježe rajčice
listiće kadulje (žalfije, kuša)
1 svežnjić peršunova lišća
3-4 režnja češnjaka
sol
papar
ulje
malo juhe
Priprema:
Na dno veće posude stavite ulje. Odreske natucite, posolite, popaprite i posložite u posudu. Oljuštite češnjak i nasjeckajte ga s peršunom. Operite kadulju, a oprane rajčice raspolovite pa na svaki odrezak stavite polovicu rajčice i listić, dva kadulje, koja daje osobit okus. Pospite češnjak i peršun; pirjajte na umjerenoj temperaturi podlijevajući juhom ili vodom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+1)
Sastojci:
- 90 dag goveđih odrezaka
- 8 dag luka
- 15 dag svježe rajčice
- listiće kadulje (žalfije, kuša)
- 1 svežnjić peršunova lišća
- 3-4 režnja češnjaka
- sol
- papar
- ulje
- malo juhe
Priprema:
Na dno veće posude stavite ulje. Odreske natucite, posolite, popaprite i posložite u posudu. Oljuštite češnjak i nasjeckajte ga s peršunom. Operite kadulju, a oprane rajčice raspolovite pa na svaki odrezak stavite polovicu rajčice i listić, dva kadulje, koja daje osobit okus. Pospite češnjak i peršun; pirjajte na umjerenoj temperaturi podlijevajući juhom ili vodom.