Bečki odrezak

Autor: margareta   (palac x 24888) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 kg telećeg buta mast 2 jajeta brašno krušne mrvice limun sol Postupak pripreme Meso izrezati na tanke odreske, istući ih batom i posoliti. Umutiti jaja, sa žlicom mlijeka. Odreske s obje strane uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i naposljetku u mrvice. S obje strane zapeći na vreloj masnoći. Stavite masnoće da odresci u njoj plivaju. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci

  • 1 kg telećeg buta
  • mast
  • 2 jajeta
  • brašno
  • krušne mrvice
  • limun
  • sol

Postupak pripreme

Meso izrezati na tanke odreske, istući ih batom i posoliti. Umutiti jaja, sa žlicom mlijeka. Odreske s obje strane uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i naposljetku u mrvice. S obje strane zapeći na vreloj masnoći. Stavite masnoće da odresci u njoj plivaju.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)