1 kg telećeg buta
mast
2 jajeta
brašno
krušne mrvice
limun
sol
Postupak pripreme
Meso izrezati na tanke odreske, istući ih batom i posoliti. Umutiti jaja, sa žlicom mlijeka. Odreske s obje strane uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i naposljetku u mrvice. S obje strane zapeći na vreloj masnoći. Stavite masnoće da odresci u njoj plivaju.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci
- 1 kg telećeg buta
- mast
- 2 jajeta
- brašno
- krušne mrvice
- limun
- sol
Postupak pripreme
Meso izrezati na tanke odreske, istući ih batom i posoliti. Umutiti jaja, sa žlicom mlijeka. Odreske s obje strane uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i naposljetku u mrvice. S obje strane zapeći na vreloj masnoći. Stavite masnoće da odresci u njoj plivaju.