40 dag pisane pečenice
10 dag gljiva
3 česna češnjaka
1 jaje
brašno
2 dl maslinovog ulja
Postupak pripreme
Gljive uzdužno izrezati na tanke listiće. Meso samljeti, češnjak istucati ili sitno skosati pa staviti u gljive. Dodati cijelo jaje. Smjesu izmiješati i začiniti. Zagrijati ulje u tavi. Bifteke oblikovati rukom, uvaljati u brašno i pržiti. Služiti s kosanima peršinom, popapriti i još malo posoliti.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+1)
‹ Biftek s gljivama
najbolji recept
Biftek s lukom ›
Sastojci
- 40 dag pisane pečenice
- 10 dag gljiva
- 3 česna češnjaka
- 1 jaje
- brašno
- 2 dl maslinovog ulja
Postupak pripreme
Gljive uzdužno izrezati na tanke listiće. Meso samljeti, češnjak istucati ili sitno skosati pa staviti u gljive. Dodati cijelo jaje. Smjesu izmiješati i začiniti. Zagrijati ulje u tavi. Bifteke oblikovati rukom, uvaljati u brašno i pržiti. Služiti s kosanima peršinom, popapriti i još malo posoliti.