Čokoladi užitak

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 102001) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
4 jaja 100 gr šećera 200 gr margarina 100 gr čokolade za kuhanje 4 žlice brašna prašak za pecivo Sastojci za kremu: 0,5 l slatkog vrhnja 200 gr čokolade za kuhanje 1 žlica šećera Priprema: Jaja i šećer dobro izmiksati, dodati istopljeni margarin i čokoladu za kuhanje, 4 žlice brašna pomješan sa praškom za pecivo. Peći u tepsiji 20x35 cm na laganoj temperaturi. Nema određeno vrijeme koliko treba peći nego čačkalicom probate jel biskvit pečen. Za kremu slatko vrhnje, čokoladu za kuhanje i žlicu šećera staviti da se kuha dok ne zavrije, isto na laganoj temperaturi. Kad je gotovo samo malo ohladiti i preliti dok je jos topao biskvit.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Ovaj lijeći sve :)
Recepti - 1 - slika
Sastojci:

4 jaja
100 gr šećera
200 gr margarina
100 gr čokolade za kuhanje
4 žlice brašna
prašak za pecivo

Sastojci za kremu:

0,5 l slatkog vrhnja
200 gr čokolade za kuhanje
1 žlica šećera

Sastojci:

4 jaja
100 gr šećera
200 gr margarina
100 gr čokolade za kuhanje
4 žlice brašna
prašak za pecivo

Sastojci za kremu:

0,5 l slatkog vrhnja
200 gr čokolade za kuhanje
1 žlica šećera

Priprema:

Jaja i šećer dobro izmiksati, dodati istopljeni margarin i čokoladu za kuhanje, 4 žlice brašna pomješan sa praškom za pecivo.
Peći u tepsiji 20x35 cm na laganoj temperaturi. Nema određeno vrijeme koliko treba peći nego čačkalicom probate jel biskvit pečen.

Za kremu slatko vrhnje, čokoladu za kuhanje i žlicu šećera staviti da se kuha dok ne zavrije, isto na laganoj temperaturi.
Kad je gotovo samo malo ohladiti i preliti dok je jos topao biskvit.

 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: jadranka
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)