Salata od vrganja

Autor: LanaM   (palac x 39753) |moji recepti

0
200 g ili matovilca ili rukole ili maslačka 100 g tvrdog kravljeg sira 250 g kruha 400 g vrganja (svježih ili ukiseljenih) ulje, limunov sok, sol ljuta papričica Priprema: Vrganje očistite, narežite na tanke listiće, posolite ih, dodajte limunov sok, ulje, te sitno narezanu ljutu papričicu. Nakon toga dodajte salatu (matovilac, rikuku ili maslačak), popečeni kruh narezan na razne oblike, tvrdi kravlji sir nareza na listiće. Sve zajedno lagano promiješajte i poslužite.          Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3 (+2)
Recepti - 2 - slika

Sastojci:

  • 200 g ili matovilca ili rukole ili maslačka
  • 100 g tvrdog kravljeg sira
  • 250 g kruha
  • 400 g vrganja (svježih ili ukiseljenih)
  • ulje, limunov sok, sol
  • ljuta papričica

Priprema:

Vrganje očistite, narežite na tanke listiće, posolite ih, dodajte limunov sok, ulje, te sitno narezanu ljutu papričicu. Nakon toga dodajte salatu (matovilac, rikuku ili maslačak), popečeni kruh narezan na razne oblike, tvrdi kravlji sir nareza na listiće.
Sve zajedno lagano promiješajte i poslužite.
        

Prosjek: 3 (+2)
Link izvora / potpis autora: Turistička zajednica Karlovačke županije
  • Vaše oznake (tagovi): salata
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)