Bijeli tofu umak

Autor: Nataša Martić   (palac x 596) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
200 g svježega tofua 2 žlice ribanog hrena 2 žlice nasjeckanog peršina (vlasca ili kopra) 2 dcl vode 3 žlice maslinovog ulja 3 žlice jabučnog octa Priprema: Tofu kuhamo 15 minuta te ga sameljemo s ostalim sastojcima u stroju za mljevenje dolijevajući vodu od kuhanja. Poslužimo uz pohano, zapečeno ili kuhano povrće. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)
Pogodno za vegane

Sastojci:

  • 200 g svježega tofua
  • 2 žlice ribanog hrena
  • 2 žlice nasjeckanog peršina (vlasca ili kopra)
  • 2 dcl vode
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 3 žlice jabučnog octa

Priprema:

Tofu kuhamo 15 minuta te ga sameljemo s ostalim sastojcima u stroju za mljevenje dolijevajući vodu od kuhanja.
Poslužimo uz pohano, zapečeno ili kuhano povrće.

Prosjek: 5 (+1)
Link izvora / potpis autora: http://food.harmony.hr
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)