Pečeni paprikaš

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 101986) |moji recepti

1
1kg paprika 4-5 paradajza 1 g luka sol Priprema Sve sastojke izrezati ne na male komade, jer se to sve skupi prilikom pečenja. Politi masnoćom i peći na ne prejakoj temperaturi, jer paprike brzo gore. To pusti fini sok i bude jako fino. Prilog od mesa po želji, ja stavljam kobasice ili sir. (feta sir ) Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Paprikaš, brzo, fino i lagano za ove vrućine
pečeni paprikaš - slika

Sastojci

  • 1kg paprika
  • 4-5 paradajza
  • 1 g luka
  • sol

Priprema

Sve sastojke izrezati ne na male komade, jer se to sve skupi prilikom pečenja. Politi masnoćom i peći na ne prejakoj temperaturi, jer paprike brzo gore. To pusti fini sok i bude jako fino. Prilog od mesa po želji, ja stavljam kobasice ili sir. (feta sir )

No votes yet
Link izvora / potpis autora: jadranka
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika natašaklo's

Danas sam jela samo to, fino mi ispalo, i zasitno je i zdravo, tako da toplo preporučam svima bar jednom na tjedan paprikaš.