3 jaja
250 gr. svježeg kravljeg sira
stručak poriluka
5 žlica sezama
čaša jogurta
čaša mineralne vode
3 žlice ulja
12 žlica kukuruznog brašna
6 žlica glatkog brašna
pecivni prašak
sol
Umuti jaja, dodaj sir, sol, ulje, jogurt, poriluk narezan na kolutiće, sezam, mineralnu vodu, oba brašna pomješana sa pecivnim praškom. sve sastojke dobro izmješati. Saspi u podmazan pleh i peci dok ne porumeni.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
‹ Pogača od čvaraka, luka i jaja
najbolji recept
Prigorska pogača ›
Sastojci
- 3 jaja
- 250 gr. svježeg kravljeg sira
- stručak poriluka
- 5 žlica sezama
- čaša jogurta
- čaša mineralne vode
- 3 žlice ulja
- 12 žlica kukuruznog brašna
- 6 žlica glatkog brašna
- pecivni prašak
- sol
Umuti jaja, dodaj sir, sol, ulje, jogurt, poriluk narezan na kolutiće, sezam, mineralnu vodu, oba brašna pomješana sa pecivnim praškom. sve sastojke dobro izmješati. Saspi u podmazan pleh i peci dok ne porumeni.