U 10 kg krupnije mljevenog čisto svinjskog mesa stavimo 20 dg soli i 5 dg šećera te 15dg ljute tucane paprike. Sameljemo 30dg bijelog luka te ga zaspemo vrućom ne vrelom vodom.Poslje 10 min.sipamo tu vodu kroz cjedilo u mesnu smjesu.Dobro izmješamo smjesu i punimo u svinjska crijeva,najbolje debela.
Vaše mišljenje nam je najvažnije!
Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.
U 10 kg krupnije mljevenog čisto svinjskog mesa stavimo 20 dg soli i 5 dg šećera te 15dg ljute tucane paprike. Sameljemo 30dg bijelog luka te ga zaspemo vrućom ne vrelom vodom.Poslje 10 min.sipamo tu vodu kroz cjedilo u mesnu smjesu.Dobro izmješamo smjesu i punimo u svinjska crijeva,najbolje debela.