Na jedan bjelanjak uzima se 7 dkg šećera, pa se dobro miješa dok smjesa ne postane pjenasta. Za vrijeme miješanja, dodajte nekoliko kapljica octene kiseline. U ovu glazuru, radi boljeg okusa, može se dodati malo maraskina, ruma, kavinog ili kakvog drugog ekstrakta. Bojiti je možemo dodatkom alkermesa, soka od špinata, kakaoa, pa tako dobijemo glazuru u različitim bojama.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+785)
Sastojci
Na jedan bjelanjak uzima se 7 dkg šećera, pa se dobro miješa dok smjesa ne postane pjenasta. Za vrijeme miješanja, dodajte nekoliko kapljica octene kiseline. U ovu glazuru, radi boljeg okusa, može se dodati malo maraskina, ruma, kavinog ili kakvog drugog ekstrakta. Bojiti je možemo dodatkom alkermesa, soka od špinata, kakaoa, pa tako dobijemo glazuru u različitim bojama.