1 kg krumpira
sol
papar
4 dkg masti
lovorov list
3 dkg brašna
paprika
2 dkg luka
ocat
Priprema:
Krumpir se oguli, izreže u veće komade, opere i stavi na zapršku na kojoj se ispržio sitno nasjeckani luk. Zalijte potom vodom, dodajte onda sol, papar, malo crvene paprike, lovorov list i kuhajte. Kad je krumpir mekan, dodajte potom malo octa.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+814)
Sastojci:
- 1 kg krumpira
- sol
- papar
- 4 dkg masti
- lovorov list
- 3 dkg brašna
- paprika
- 2 dkg luka
- ocat
Priprema:
Krumpir se oguli, izreže u veće komade, opere i stavi na zapršku na kojoj se ispržio sitno nasjeckani luk. Zalijte potom vodom, dodajte onda sol, papar, malo crvene paprike, lovorov list i kuhajte. Kad je krumpir mekan, dodajte potom malo octa.