Moslavačka kisela juha

recepti_bez_slike
1 manji par kobasica za kuhanje 5 dag suhe slanine 1 glavica luka 4 krumpira 1 dl kiselog vrhnja ulje vinski ocat sol Priprema: Na zagrijanom ulju popržite slaninu narezanu na kockice, zatim dodajte kobasice narezane na ploškice i nasjeckani luk, te zajedno kratko popržite. Zatim dodajte oguljeni i na kockice narezani krumpir, zalijte sa 8 dl hladne vode, posolite i na srednjoj vatri kuhajte da se krumpir posve skuha. U zgotovljenu juhu umiješajte kiselo vrhnje i žličicu vinskog octa. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+573)

Sastojci:

  • 1 manji par kobasica za kuhanje
  • 5 dag suhe slanine
  • 1 glavica luka
  • 4 krumpira
  • 1 dl kiselog vrhnja
  • ulje
  • vinski ocat
  • sol

Priprema:

Na zagrijanom ulju popržite slaninu narezanu na kockice, zatim dodajte kobasice narezane na ploškice i nasjeckani luk, te zajedno kratko popržite. Zatim dodajte oguljeni i na kockice narezani krumpir, zalijte sa 8 dl hladne vode, posolite i na srednjoj vatri kuhajte da se krumpir posve skuha. U zgotovljenu juhu umiješajte kiselo vrhnje i žličicu vinskog octa.

Prosjek: 4 (+573)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)