Pohane banane u vinskom tijestu
Tako su mi dobro ispale da sam vam se morala pohvalit i ostaviti recept... Banana, vino, čokolada, i cca 20 minuta vremena, a nema bolje kombinacije! Nemojte dodati previše vina, da vam nebi naštetilo, kao meni i susjedi kad smo isprobavale ovaj recept, heh...
Sastojci:
- 4 banane
- 2 jaja
- 1 žlica šećera
- malo soli
- 10 dag brašna
- 35 dl bijelog vina
- čokoladni preljev
- ulje za prženje
Postupak pripreme
Banane ogulite i narežite na komade iste veličine. Jaja pjenasto umutite sa šećerom, soli i brašnom, postupno dolijevajući vino, kako biste dobili gusto tijesto. Banane umočite u tijesto, pa ih popržite u ulju dok ne porumene. Stavite ih na papir za upijanje, kako biste Tko još poh banane uklonili višak ulja. Poslužite prelivene čokoladnim umakom.
- Vrijeme pripreme: 20 minuta
- Broj osoba: 4
- Sastojci: banane / bijelo vino / brašno / čokoladni preljev / jaja / sol
banane možete pokapati i limunovim sokom. Višnja, malo se smekšajte Malom!!Možete ih čak poslužiti kao med
Stvarno su Vam fine pohane banana il igrate neku igru?
Pa pravim ih često ;)
Nije teško ni Vama muškima to samima napraviti, jedino ako baš trebate instrukcije, moram razmisliti
Kad bi mi ove pohane banane još prelili s čokoladom, oženio bi Vas!!!!Bilježim se sa štovanjem, ako budete uskoro pohali banane