Četvrtina l govedske juhe
Desetina l mlijeka
2 dkg maslaca
6 dkg brašna
20 dkg masti
Jaje
sol
Postupak pripreme
U kipuće mlijeko dodajte maslac i sol, ukuhajte brašno te miješajte na vatri tako dugo dok ne počne otpadati od žlice. Kad se ohladi, dodajte jaje, tijesto istucite i napravite okruglice, koje pržite u vrućoj masti. Ocijedite i servirajte na posebnom tanjuru.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+609)
Sastojci
- Četvrtina l govedske juhe
- Desetina l mlijeka
- 2 dkg maslaca
- 6 dkg brašna
- 20 dkg masti
- Jaje
- sol
Postupak pripreme
U kipuće mlijeko dodajte maslac i sol, ukuhajte brašno te miješajte na vatri tako dugo dok ne počne otpadati od žlice. Kad se ohladi, dodajte jaje, tijesto istucite i napravite okruglice, koje pržite u vrućoj masti. Ocijedite i servirajte na posebnom tanjuru.