Restani krumpir

recepti_bez_slike
ulje papar sol 75 dag krumpira 1 glavica luka priprema: Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice. Na ulju popržite nasjeckani luk, dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte. Poslužite kao topli prilog uz pečena mesa, ribu, zatim jela s umakom i pirjano povrće.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.7 (+3)

Sastojci:

  • ulje
  • papar
  • sol
  • 75 dag krumpira
  • 1 glavica luka

priprema:

Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice. Na ulju popržite nasjeckani luk, dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte. Poslužite kao topli prilog uz pečena mesa, ribu, zatim jela s umakom i pirjano povrće.

 

Prosjek: 4.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)