ulje
papar
sol
75 dag krumpira
1 glavica luka
priprema:
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice. Na ulju popržite nasjeckani luk, dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte. Poslužite kao topli prilog uz pečena mesa, ribu, zatim jela s umakom i pirjano povrće.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4.7 (+3)
Sastojci:
- ulje
- papar
- sol
- 75 dag krumpira
- 1 glavica luka
priprema:
Krumpir skuhajte u ljusci, zatim ga ogulite i narežite na što sitnije ploškice. Na ulju popržite nasjeckani luk, dodajte narezani krumpir, posolite, malo popaprite i na vatri lagano izmiješajte. Poslužite kao topli prilog uz pečena mesa, ribu, zatim jela s umakom i pirjano povrće.