Šareni burek

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 101986) |moji recepti

2
Ovo je da prste polizes
Šareni burek

Brašno i malo soli, to zamjesiš. U međuvremenu izdinsta se luk, na koji dodamo faširano meso i odmah smaknemo s vatre.

Ogulimo i isjeckamo par krompira i to dodamo izdinstanom luku i mesu i izmješamo.

Razvijemo jufke, posipamo s napravljenom smjesom, slažemo u tepsiju i to je to, naša pita je spremna za pod sac.

Prosjek: 5 (+575)
Link izvora / potpis autora: jadre
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Ma Rija's

Ja vam to radim i da na laganoj vatri pirjam meso dok ne ishlapi veći dio tekućine iz njega, malo tekućine ostavim jer je pita sočnija.Meso posolim i popaprim prema ukusu, naravno