Savijača od krumpira i mesa
Ponekad nam ostane pečenog ili kuhanog mesa, a mi ne znamo što ćemo sa njim. Nema dovoljno za obrok, možda se počelo sušiti, a žao nam je da ga bacimo. Evo jedan prijedlog kako da i to malo iskoristimo.
Sastojci:
- Paket gotovih kora za savijaču
- 1 glavica crvenog luka
- 5-6 naribanih sirovih krumpira
- sol, papar, češnjak, malo ulja, i po želji
- kiselo vrhnje
Priprema:
Luk nasjeckati na sitno i prepržiti ga na malo ulja. U krumpir dodati sitno izrezano meso i očišćeno od kostiju.
Dodati začine i puniti po 2 kore koje smo nauljili. Peći u pećnici dok lijepo ne porumeni. Još vruće zaliti odozgora sa kiselim vrhnjem, ili po želji dodati u smjesu prije punjenja.
Predlažem zelenu salatu uz to!
- Vaše oznake (tagovi): jela od mesa
- Sastojci: kore / kiselo vrhnje / krumpir / meso / sol / luk