Savijača od krumpira i mesa

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 29489) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
Paket gotovih kora za savijaču 1 glavica crvenog luka 5-6 naribanih sirovih krumpira sol, papar, češnjak, malo ulja, i po želji kiselo vrhnje Priprema: Luk nasjeckati na sitno i prepržiti ga na malo ulja. U krumpir dodati sitno izrezano meso i očišćeno od kostiju. Dodati začine i puniti po 2 kore koje smo nauljili. Peći u pećnici dok lijepo ne porumeni. Još vruće zaliti odozgora sa kiselim vrhnjem, ili po želji dodati u smjesu prije punjenja. Predlažem zelenu salatu uz to! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)
Ponekad nam ostane pečenog ili kuhanog mesa, a mi ne znamo što ćemo sa njim. Nema dovoljno za obrok, možda se počelo sušiti, a žao nam je da ga bacimo. Evo jedan prijedlog kako da i to malo iskoristimo.

Sastojci:

  • Paket gotovih kora za savijaču
  • 1 glavica crvenog luka
  • 5-6 naribanih sirovih krumpira
  • sol, papar, češnjak, malo ulja, i po želji
  • kiselo vrhnje

Priprema:

Luk nasjeckati na sitno i prepržiti ga na malo ulja. U krumpir dodati sitno izrezano meso i očišćeno od kostiju.

Dodati začine i puniti po 2 kore koje smo nauljili. Peći u pećnici dok lijepo ne porumeni. Još vruće zaliti odozgora sa kiselim vrhnjem, ili po želji dodati u smjesu prije punjenja.

Predlažem zelenu salatu uz to!

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)