Sirovi čili

recepti_bez_slike
1½ šalice tikvica ½ šalice rajčica ½ šalice kukuruza ½ šalice luka 1 paprika Umak: ½ šalice sušenih rajčica, namočenih u vodi 1½ šalice vode od sušenih rajčica 2 rajčice 1 žlica maslinova ulja 3 žlice čilija 2 žlice luka 1½ žličica soli 1 žlica svježeg origana ili 1 žličica sušenog origana Priprema: Narežite tikvice, rajčice, kukuruz, luk i papriku. Za umak sve sastojke stavite u blender i miksajte. Dodajte soli i začina prema potrebi. Povrće pomiješajte u zdjeli s umakom. Stavite u dehidrator na 45 °C oko 1 sat te poslužite. Čili može stajati u hladnjaku 3 dana. U čili možete dodati bolonjez za bolji okus. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 1½ šalice tikvica
  • ½ šalice rajčica
  • ½ šalice kukuruza
  • ½ šalice luka
  • 1 paprika

Umak:

  • ½ šalice sušenih rajčica, namočenih u vodi
  • 1½ šalice vode od sušenih rajčica
  • 2 rajčice
  • 1 žlica maslinova ulja
  • 3 žlice čilija
  • 2 žlice luka
  • 1½ žličica soli
  • 1 žlica svježeg origana ili 1 žličica sušenog origana

Priprema:

Narežite tikvice, rajčice, kukuruz, luk i papriku. Za umak sve sastojke stavite u blender i miksajte. Dodajte soli i začina prema potrebi. Povrće pomiješajte u zdjeli s umakom. Stavite u dehidrator na 45 °C oko 1 sat te poslužite. Čili može stajati u hladnjaku 3 dana. U čili možete dodati bolonjez za bolji okus.

No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)