Sirovi čili
Sastojci:
- 1½ šalice tikvica
- ½ šalice rajčica
- ½ šalice kukuruza
- ½ šalice luka
- 1 paprika
Umak:
- ½ šalice sušenih rajčica, namočenih u vodi
- 1½ šalice vode od sušenih rajčica
- 2 rajčice
- 1 žlica maslinova ulja
- 3 žlice čilija
- 2 žlice luka
- 1½ žličica soli
- 1 žlica svježeg origana ili 1 žličica sušenog origana
Priprema:
Narežite tikvice, rajčice, kukuruz, luk i papriku. Za umak sve sastojke stavite u blender i miksajte. Dodajte soli i začina prema potrebi. Povrće pomiješajte u zdjeli s umakom. Stavite u dehidrator na 45 °C oko 1 sat te poslužite. Čili može stajati u hladnjaku 3 dana. U čili možete dodati bolonjez za bolji okus.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA