Tikvice à la carbonara

recepti_bez_slike
1 mala tikvica (ili ½ srednje) 1 veća sušena rajčica Umak: ½ šalice indijskih oraščića ili pinjola 1 mali češanj češnjaka 1 žličica nasjeckanog luka 1 žličica limunova soka ili jabučnog octa, malo soli Priprema:  Tikvice narežite na duguljaste rezance, a sušenu rajčicu na tanke trakice. Indijske orahe namočite najmanje 20 minuta, zatim prebacite u mikser i prelijte vodom. Dodajte ostale sastojke i miksajte. Umak prelijte preko tikvica (i rajčica) i dobro promiješajte. Ako sušene rajčice nisu bile marinirane u ulju, dodajte nekoliko kapi ulja u umak. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 1 mala tikvica (ili ½ srednje)
  • 1 veća sušena rajčica

Umak:

  • ½ šalice indijskih oraščića ili pinjola
  • 1 mali češanj češnjaka
  • 1 žličica nasjeckanog luka
  • 1 žličica limunova soka ili jabučnog octa, malo soli

Priprema: 

Tikvice narežite na duguljaste rezance, a sušenu rajčicu na tanke trakice. Indijske orahe namočite najmanje 20 minuta, zatim prebacite u mikser i prelijte vodom. Dodajte ostale sastojke i miksajte. Umak prelijte preko tikvica (i rajčica) i dobro promiješajte.
Ako sušene rajčice nisu bile marinirane u ulju, dodajte nekoliko kapi ulja u umak.

No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)