Čokoladna torta

recepti_bez_slike
biskvit za torte 30 g kakaa maslo za mazanje kalupa Čokoladna krema za torte Čokoladna ocaklina: 200 g šećera u prahu 10—20 g kokosove masti žlica kakaa žlica vruće vode Postupak pripreme Smjesi za biskvit iz osnovnog recepta dodajte kakao. Pecite u namašćenom kalupu oko 45 minuta. Pečeni biskvit dva puta prerežite, nadjenite ga kremom i složite. Izmiješajte šećer s masnoćom, kakaom i vrelom vodom. Ovom ocaklinom prelijte tortu i dobro poravnajte rubove. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)

Sastojci

  • biskvit za torte
  • 30 g kakaa
  • maslo za mazanje kalupa
  • Čokoladna krema za torte

Čokoladna ocaklina:

  • 200 g šećera u prahu
  • 10—20 g kokosove masti
  • žlica kakaa
  • žlica vruće vode

Postupak pripreme

Smjesi za biskvit iz osnovnog recepta dodajte kakao. Pecite u namašćenom kalupu oko 45 minuta. Pečeni biskvit dva puta prerežite, nadjenite ga kremom i složite. Izmiješajte šećer s masnoćom, kakaom i vrelom vodom. Ovom ocaklinom prelijte tortu i dobro poravnajte rubove.

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)