biskvit za torte
30 g kakaa
maslo za mazanje kalupa
Čokoladna krema za torte
Čokoladna ocaklina:
200 g šećera u prahu
10—20 g kokosove masti
žlica kakaa
žlica vruće vode
Postupak pripreme
Smjesi za biskvit iz osnovnog recepta dodajte kakao. Pecite u namašćenom kalupu oko 45 minuta. Pečeni biskvit dva puta prerežite, nadjenite ga kremom i složite. Izmiješajte šećer s masnoćom, kakaom i vrelom vodom. Ovom ocaklinom prelijte tortu i dobro poravnajte rubove.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+1)
Sastojci
- biskvit za torte
- 30 g kakaa
- maslo za mazanje kalupa
- Čokoladna krema za torte
Čokoladna ocaklina:
- 200 g šećera u prahu
- 10—20 g kokosove masti
- žlica kakaa
- žlica vruće vode
Postupak pripreme
Smjesi za biskvit iz osnovnog recepta dodajte kakao. Pecite u namašćenom kalupu oko 45 minuta. Pečeni biskvit dva puta prerežite, nadjenite ga kremom i složite. Izmiješajte šećer s masnoćom, kakaom i vrelom vodom. Ovom ocaklinom prelijte tortu i dobro poravnajte rubove.