20 dag šećera u prahu
20 dag oraha
4 dag čokolade
2 bjelanjka
Nadjev:
25 dag margarina
12 dag šećera u prahu
2 kuhana žutanjka
3 žlice ruma
20 dag kokosa
Postupak pripreme
Izraditi ujednačenu masu od otopljene čokolade, dodajući umućene bjelanjke, mljevene orahe i šećer u prahu. Masu razvaljati na foliji. Gornju površinu premazati izrađenim nadjevom i uviti u roladu. Držati u hladnjaku dok ne očvrsne. NADJEV: Skuhane žutanjke propasirati. Dodati rum i sve dobro izmiješati. Pjenasto izmiksati margarin sa šećerom i kokosovim brašnom. Miksajući dodati žutanjke otopljene u rumu.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci
- 20 dag šećera u prahu
- 20 dag oraha
- 4 dag čokolade
- 2 bjelanjka
Nadjev:
- 25 dag margarina
- 12 dag šećera u prahu
- 2 kuhana žutanjka
- 3 žlice ruma
- 20 dag kokosa
Postupak pripreme
Izraditi ujednačenu masu od otopljene čokolade, dodajući umućene bjelanjke, mljevene orahe i šećer u prahu. Masu razvaljati na foliji. Gornju površinu premazati izrađenim nadjevom i uviti u roladu. Držati u hladnjaku dok ne očvrsne. NADJEV: Skuhane žutanjke propasirati. Dodati rum i sve dobro izmiješati. Pjenasto izmiksati margarin sa šećerom i kokosovim brašnom. Miksajući dodati žutanjke otopljene u rumu.