Pileća prsa s parmezanom, rajčicama i mozzarelom

Zagrijte pečnicu na 180 stupnjeva
Ulijte dvije litre vode u veliki lonac. Dodajte jednu žličicu soli i pustite da zakipi.
Kuhajte patlidžane u kipućoj vodi dvije minute pa ocjedite. Ostavite da se malo ohladi, posušite papirnim ručnicima i stavite u lim za pečenje.
Premažite s malo ulja i pecite na vrućem električnom roštilju dvije minute sa svake strane, odnosno dok ne potami.
Promiješajte jaja i mlijeko. Pomiješajte parmezan i krušne mrvice. Umočite svaki komad pilećih prsa u mješavinu jaja i mlijeka, pa ga uvaljajte u mješavinu parmezana i krušnih mrvica.
U velikoj tavi zagrijte dvije žlice maslinova ulja i pržite svaki komad pilećih prsa dvije minute sa svake strane, dok ne dobije lijepu boju. Ocjedite na papirnatim ručnicima.
Zagrijte preostalo maslinovo ulje u srednje velikom loncu i pržite luk pet minuta. Povremeno promješajte. Dodajte rajčice i origano, posolite i popaprite. Promiješajte i kuhajte još pet minuta.
Premjestite mješavinu od rajčica u dvolitrenu, plitku vatrostalnu posudu i na to stavite pileća prsa. Na svaki komad pilećih prsa stavite komad patlidžana i komad mozzarelle, pa pospite ostatkom mrvica s parmezanom.
Pecite otklopljeno u sredini pećnice 35 minuta dok ne postane zlatnožuto.
Poslužite vruće.