Piletina sa sirom i lukom

Autor: Zec   (palac x 8781) |moji recepti

0
file pilećih prsa žlica, dvije kremastog sira za mazanje začini - origano bijeli luk u prahu priprema: Napravite udubine u pilećim prsima i napunite ih krem sirom za mazanje. Pripremite posudu za pečenje, obložite ju aluminijskom folijom, i pospite začinima. Napunjena pileća prsa stavite na foliju. Odozgo pospite začinima. Presavinite foliju, da pokrije sve sastojke. Nekoliko rupica izbušite čačkalicom. Stavite posudu u pećnicu, pecite pola sata a onda odmotajte aluminijsku foliju i pecite još 15 tak minuta. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

  • file pilećih prsa
  • žlica, dvije kremastog sira za mazanje
  • začini - origano
  • bijeli luk u prahu

priprema:

Napravite udubine u pilećim prsima i napunite ih krem sirom za mazanje. Pripremite posudu za pečenje, obložite ju aluminijskom folijom, i pospite začinima. Napunjena pileća prsa stavite na foliju. Odozgo pospite začinima. Presavinite foliju, da pokrije sve sastojke. Nekoliko rupica izbušite čačkalicom. Stavite posudu u pećnicu, pecite pola sata a onda odmotajte aluminijsku foliju i pecite još 15 tak minuta.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)