2 kg ribe, 1 dcl masnoće, 30 dkg luka, lovor, feferon, 3 dkg mljevene paprike, 1 dcl rajčice iz boce, malo octa, 2 dkg soli, nekoliko zrna papra.
Luk prži, dodaj malo vode, usitnjeni feferon, lovor i papar. Prokuhaj pa dodaj sitnu papriku, rajčicu, sol i usitnjenu ribu. Kuhaj 45 min i pred kraj dodaj nekoliko kapi octa.
Vaše mišljenje nam je najvažnije!
Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.
2 kg ribe, 1 dcl masnoće, 30 dkg luka, lovor, feferon, 3 dkg mljevene paprike, 1 dcl rajčice iz boce, malo octa, 2 dkg soli, nekoliko zrna papra.
Luk prži, dodaj malo vode, usitnjeni feferon, lovor i papar. Prokuhaj pa dodaj sitnu papriku, rajčicu, sol i usitnjenu ribu. Kuhaj 45 min i pred kraj dodaj nekoliko kapi octa.