3 jaja, žumanjci posebno, bjelanjci za snijeg
5 žlićica šećera
8 dkg marmelade
3 žlice brašna
2 dkg šećera
Priprema:
U čvrsti snijeg utuku se žumanjci i šećer, pa kad je smjesa gusta, utuče se brašno i stavi peći u okruglu, namazanu i posipan lim za pečenje. Kad je pečen, namaže se marmeladom, preklopi i posipa šećerom. Omlet se servira dok je još topli.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3.5 (+2)
Sastojci:
- 3 jaja, žumanjci posebno, bjelanjci za snijeg
- 5 žlićica šećera
- 8 dkg marmelade
- 3 žlice brašna
- 2 dkg šećera
Priprema:
U čvrsti snijeg utuku se žumanjci i šećer, pa kad je smjesa gusta, utuče se brašno i stavi peći u okruglu, namazanu i posipan lim za pečenje. Kad je pečen, namaže se marmeladom, preklopi i posipa šećerom. Omlet se servira dok je još topli.