Janjeći lonac

recepti_bez_slike
1 kg janjetine, rebra 8 dag mrkve 8 dag paštrnjaka 10 dag lučica 20 dag svježeg kupusa 20 dag svježih rajčica 40 dag krumpira 1 žlica octa sol papar češnjak lovorov list Priprema: janjetinu narežite na komade. Složite u lonac s povrćem kojeg prethodno narežite. Dodajte začine i kuhajte pokriveno cca 2 sata. Meso ponudite ili posebno, ili s kiselim hrenom, senfom ili umakom od kapara. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+755)

Sastojci:

  • 1 kg janjetine, rebra
  • 8 dag mrkve
  • 8 dag paštrnjaka
  • 10 dag lučica
  • 20 dag svježeg kupusa
  • 20 dag svježih rajčica
  • 40 dag krumpira
  • 1 žlica octa
  • sol
  • papar
  • češnjak
  • lovorov list

Priprema:

janjetinu narežite na komade. Složite u lonac s povrćem kojeg prethodno narežite. Dodajte začine i kuhajte pokriveno cca 2 sata. Meso ponudite ili posebno, ili s kiselim hrenom, senfom ili umakom od kapara.

Prosjek: 4 (+755)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)