1 kg janjetine, rebra
8 dag mrkve
8 dag paštrnjaka
10 dag lučica
20 dag svježeg kupusa
20 dag svježih rajčica
40 dag krumpira
1 žlica octa
sol
papar
češnjak
lovorov list
Priprema:
janjetinu narežite na komade. Složite u lonac s povrćem kojeg prethodno narežite. Dodajte začine i kuhajte pokriveno cca 2 sata. Meso ponudite ili posebno, ili s kiselim hrenom, senfom ili umakom od kapara.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+755)
Sastojci:
- 1 kg janjetine, rebra
- 8 dag mrkve
- 8 dag paštrnjaka
- 10 dag lučica
- 20 dag svježeg kupusa
- 20 dag svježih rajčica
- 40 dag krumpira
- 1 žlica octa
- sol
- papar
- češnjak
- lovorov list
Priprema:
janjetinu narežite na komade. Složite u lonac s povrćem kojeg prethodno narežite. Dodajte začine i kuhajte pokriveno cca 2 sata. Meso ponudite ili posebno, ili s kiselim hrenom, senfom ili umakom od kapara.